Tsjilp tsjilp … hap?

door Prachtige Pjotr

Vandaag op aanraden van onze docent een Twitteraccount aangemaakt. Hippe vogel!

Veel zin had ik er niet in, want wat kan ik nu met een Twitteraccount doen? Mijn GSM is antiek en ik ben niet iemand die honderden euro’s uitgeeft voor een ding dat in mijn ogen enkel dient om te SMS’en en te bellen. Ik geef hoop en al tien euro per maand uit aan mijn GSM. Ik weiger er dus een te kopen waarmee ik aan het Twitteren kan slaan. En Twitteren vanop je thuispc lijkt me zo … fake. Ik zie het nut er van in hoor, je komt soms sneller zaken te weten via Twitter. Maar ik heb er geen behoefte aan.

Ik log me dus in en ik begin te zoeken naar wat bekende personen om te volgen. Een journalist hier, een docent daar en o ja, nog een goede vriendin. Dan ging ik terug en bezocht ik mijn ‘thuispagina’ (om toch maar dat anglicisme ‘homepage’ te mijden). Zie ik daar dat ik twee volgers heb. Wauw! Ik zit nog maar luttele seconden op Twitter en ik maak al naam!

En wat een hete pony’s zeg. Allemaal voor mij?

Wacht even.

“Hey you my name is Kailyn Russell, im single looking for some fellas to hit me up”

En de tweede

“Hey you my name is Holly Ramirez, im single looking for some fellas to hit me up.”

Hmm …

Buiten dat ons Holly de interpunctieregels lijkt te kennen, vermoed ik niet dat deze twee mooi ogende dames mij volgen omdat ik interessante dingen te vertellen heb. Nee nee meneer. Ach, wat een desillusie!

Porno. Prins Filip vindt het vies. Echt vies.

Bloedzuigende verleidsters!

 

 

 

 

 

Daar gaat het om!

Ik ga ze niet volgen, mijn twee hitsige ponyvampieren. Vampieren zijn zo cliché.

Advertenties